ChatGPT: Få Informasjon om Den Allsidige AI-Modellen

Et gratis AI-verktøy genererer raskt menneskelig-lignende svar på ulike spørsmål. Det kan skrive en 500-ords artikkel om kvantemekanikk på kort tid. Dette tar mye mindre tid enn det ville ta å skrive denne linjen. Kvantemekanikk er et komplekst emne som AI raskt kan dekke. Få informasjon om ChatGPT, en kraftig AI-modell utviklet av OpenAI. Utforsk dens funksjoner, bruksområder og imponerende evner.

Svaret fortsetter: “En gang i tiden fantes det en merkelig og spennende planet ved siden av vår egen.

En fysikklærer sitter isolert på arbeidsplassen sin en mørk natt. Hans hjerne er fengslet av den moderne mekanikkens kompleksitet. Denne mekanikken kan forandre tid og roms fundament og til og med eksistensens natur. Hvis du vil vite mer om hvordan du bruker ChatGPT API, finner du en fullstendig veiledning på dette nettstedet.

ChatGPT-svaret er virkelig både uhyggelig, morsomt og merkelig lærerikt. ChatGPT er ikke offisielt lansert på andre språk rundt om i verden, men det betyr ikke nødvendigvis at det ikke finnes. Folk har nemlig utviklet den på andre språk ved å samarbeide med Open AI API. Et godt eksempel er チャットgpt 日本語, som er et fantastisk verktøy for japanere som ikke kan snakke engelsk. du lurer sikkert på hvordan Chatgpt får tilgang til informasjon fra, så her er alt om det.

Til slutt løser den eldre professoren alt og deler sin visdom med verden. De to siste setningene i artikkelen er veldig kule og foruroligende: “Ideen hans påvirker hvordan vi ser universet og baner vei for ny teknologi, men den åpner også porten for krefter utenfor vår forståelse som kan utnyttes for eller mot menneskeheten. Den endrer menneskehetens historie for alltid.
Det kan absolutt referere til seg selv.

Opplæringsinformasjonen er avgjørende for ChatGPTs effektivitet

ChatGPT Få informasjon
kelli ramirez

Nøyaktigheten og det totale antallet data som brukes til læring, er en spesielt viktig komponent for at et enkelt AI-språksystem skal lykkes. ChatGPT er ikke annerledes. Det ble utviklet ved hjelp av en stor tekstdatasamling som inneholder milliarder av setninger fra flere kilder, blant annet bøker, nettsider og artikler.

Dette instruksjonsmaterialet gir ChatGPT kunnskap om språk, syntaks og stil som er nødvendig for å produsere tekster som er grammatisk korrekte og forståelige på samme måte som en person. Modellen kan forstå hvordan ord og setninger er relatert til hverandre og hvordan de brukes i ulike sammenhenger. Som et resultat kan den gi svar som er relevante og innsiktsfulle for forbrukerens innspill.

Hvordan ChatGPT får informasjon og utvikler seg

Dyp læring er en form for algoritmisk læring som ChatGPT benytter. Dyp læring innebærer trening av store nevrale systemer på enorme datamengder. Resultatet er at modellen kan bruke sammenhengene og mønstrene i dataene som trenes opp, til å skape ny tekst ved å lære av dem.

Modellen fortsetter å lære og utvide forståelsen etter hvert som den får tilgang til større mengder tekstdata. Dette resulterer i svar som blir mer nøyaktige og flytende med tiden. For å holde ChatGPT i forkant av den teknologiske utviklingen innen språkmodellering, publiserer OpenAI jevnlig forbedrede versjoner av algoritmen som trenes på stadig større datasett.

Verdien av tilbakemeldinger fra brukerne

Effektiviteten til ChatGPT påvirkes først og fremst av treningsdata, men menneskelig input er også viktig for å sikre at algoritmen er korrekt og nyttig. Algoritmens svar gjennomgås og korrigeres manuelt av en gruppe personer hos OpenAI, noe som bidrar til å forbedre modellens forståelse og øke presisjonen.

I tillegg kan brukerne av malen komme med innspill ved å rapportere svar som er unøyaktige eller irrelevante. Den datastyrte modellen trenes kontinuerlig ved hjelp av disse innspillene for å holde ekspertisen og kunnskapen oppdatert og anvendelig.

Hvilken informasjon om meg kan ChatGPT samle inn?

ChatGPT registrerer hver eneste kommunikasjon du har gjennom ChatGPT og lagrer den som en chatteoppføring. Den språklige modellen forbedres deretter ved hjelp av disse dataene. Interaksjonene og henvendelsene dine kan observeres av noen av de ekte trenerne som er ansatt av OpenAI i bakgrunnen.

I sine ofte stilte spørsmål forklarer OpenAI at “på grunn av ikke-API-sluttbrukerprodukter som ChatGPT pluss DALL-E, kan vi bruke innhold som inkluderer spørsmål, svar, opplastede bilder og genererte severdigheter for å forbedre tjenestene våre.” Så lenge bankkontoen din er aktiv, vil firmaet oppbevare informasjonen din.

Hvilken brukerinformasjon samler OpenAI inn?

Når du bruker ChatGPT, går informasjonen du oppgir, utover selve chatten. OpenAI samler for eksempel inn telefon- og e-postinformasjonen din når du registrerer deg. Ytterligere data som OpenAI samler inn, inkluderer

posisjonsinformasjon

  • informasjon om nettverksaktiviteter
  • informasjon om virksomheter, for eksempel transaksjonshistorikk
  • identifikatorer, for eksempel kontaktinformasjon
  • informasjonskapsler på enheter og nettlesere
  • (IP-adresse osv.) loggdata

I henhold til OpenAIs personvernerklæring deler organisasjonen informasjonskategoriene ovenfor med “tilknyttede selskaper, entreprenører og tjenesteleverandører, myndigheter og parter som deltar i transaksjoner”.

I tillegg til kommunikasjonen din med virksomhetens assistansetjenester samler OpenAI inn “enhetskunnskap”, for eksempel “identiteten til enheten, operativsystemet og programvaren du bruker”.

Hvis du bruker organisasjonens nettsider, kan selskapet i tillegg samle inn informasjon om deg gjennom brukerstatistikken som sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter gjør tilgjengelig for selskaper.

Selv om det har sine begrensninger, anbefaler noen brukere å bruke et VPN for å øke sikkerheten mens de bruker ChatGPT. Selv om bruk av et av de beste VPN-ene vil redusere fotavtrykket ditt på nettet generelt, vil det ikke ha noen stor effekt på ditt totale personvern siden du allerede gir OpenAI rikelig med tilleggsinformasjon (for eksempel mobilnummeret ditt).

Sammendrag

ChatGPT er et av de mest sofistikerte beregningsspråkene i verden, og det er forbløffende hvor dyktig det er til å forstå et bredt spekter av emner. Dette er først og fremst et resultat av både de enorme datamengdene som brukes til å lære systemet, og det kontinuerlige arbeidet til OpenAI og gruppen av menneskelige korrekturlesere.

  1. ChatGPT er et flott verktøy i verktøykassen din.
  2. yDet hjelper deg med å finne informasjon og skape naturlig språk.
  3. Takket være avanserte nevrale nettverk, pedagogiske data og brukerinnspill, blir det stadig bedre.
  4. ChatGPT er på vei til å bli en av verdens mest sofistikerte og effektive språkmodeller.

Hvor får chatgpt dataene sine fra?

Hvilke kilder bruker ChatGPT for å få data? Hvilke kilder bruker ChatGPT for å få dataene sine? Et stort korpus med materiale fra en rekke kilder, inkludert Wikipedia, romaner, nyhetsartikler og vitenskapelige publikasjoner, ble brukt til å trene opp AI-språkrammeverket ChatGPT.

Er ChatGPT virkelig pålitelig?

ChatGPT gjentar bare aktuelt materiale, og selv om dette “høres” kraftig ut, kan det i virkeligheten være helt unøyaktig. (Nå burde vi alle være klar over at nesten alle artikler du leser på nettet, er nøyaktige). Fordi ChatGPT ble programmert på informasjon som var ti år gammel, kan den ennå ikke skille mellom sannhet og fiksjon.

Er det fortsatt noen som bruker ChatGPT?

ChatGPT har likevel flere internasjonale besøk enn Microsofts egen AI på Bing.com. Selv om det er for tidlig å si om også næringslivet vil begynne å miste interessen for denne banebrytende teknologien, kan det hende at glansen fra samtale-AI har falmet. Hva vil OpenAI gjøre nå? Ifølge OpenAI er algoritmens forventede erstatter, GPT-5, ikke under opplæring for øyeblikket.

Hvordan får jeg gratis tilgang til ChatGPT?

Den kostnadsfrie ChatGPT-versjonen er enkel å bruke. Du må opprette en konto ved hjelp av OpenAI ved å hente en autorisasjonskode via e-postadressen din, og deretter må du klikke deg inn og oppgi telefonnummeret ditt. Du vil bli informert av OpenAI fordi ChatGPTs gratisutgave er “en gratis eksperimentell forhåndsvisning.”