Retningslinjer for personvern

Adressen til nettstedet vårt er: https://chatgptnorsk.com.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å gjøre det lettere å oppdage spam.

En anonymisert streng som er opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash), kan sendes til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar-tjenestens personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er godkjent, er profilbildet ditt synlig for offentligheten i sammenheng med kommentaren din.

Medier

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS). Besøkende på nettstedet kan laste ned og hente ut posisjonsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Dette er for å gjøre det enklere for deg, slik at du ikke trenger å fylle ut opplysningene dine på nytt når du legger igjen en ny kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker innloggingssiden vår, setter vi en midlertidig informasjonskapsel for å finne ut om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og slettes når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, setter vi også flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen din og skjermvisningsvalgene dine. Informasjonskapslene for innlogging varer i to dager, og informasjonskapslene for skjermalternativer varer i ett år. Hvis du velger “Husk meg”, lagres påloggingsinformasjonen din i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, fjernes påloggingsinformasjonskapslene.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og viser bare innleggs-ID-en til artikkelen du nettopp har redigert. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettstedet.

Hvem vi deler opplysningene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i e-posten om tilbakestilling.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og metadataene på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan når som helst se, redigere eller slette personopplysningene sine (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har til dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få tilsendt en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert eventuelle opplysninger du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er forpliktet til å oppbevare av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor dataene dine sendes

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert av en automatisk tjeneste for søppelpost.