Ansvarsfraskrivelse

Innholdet som presenteres på Chatgptnorsk.com, er publisert med det formål å skape interesse for de grenseløse mulighetene som AI-drevne dialoger gir. Informasjonen om produktet er imidlertid samlet inn av en rekke frilansere. Nettstedet er ikke ansvarlig for eventuelle feiltolkninger eller misforståelser knyttet til det publiserte innholdet.

Informasjonen som er tilgjengelig på dette nettstedet er basert på en kombinasjon av generell forskning og observasjon, og kan også være basert på antakelser eller fiktive forestillinger med en sjanse for falske oppfatninger. Nettstedet har ikke noe ansvar for eventuelle skader eller skader som enkeltpersoner kan møte ved bruk av informasjonen i dette innholdet.

Hyperkoblinger til andre nettsteder er satt inn i innholdet på Chatgpt Norsk . Vi har lagt vekt på troverdighet når vi har valgt disse eksterne lenkene. I tilfelle disse nettsidene endrer eller forringer kvaliteten på innholdet, er Chatgpt Norsk ikke ansvarlig for den skaden det måtte medføre. Chatgpt Norsk tar ikke noe ansvar for innholdet på andre nettsteder som det er lenket til. Det anbefales å akseptere informasjonskapsler eller vilkår og betingelser på eget ansvar.

Logoer, vannmerker og varemerker tilhører eieren av produktet. Dette nettstedet har ingen tilknytning til dem. Bruken av opphavsrettslig beskyttede data eller bilder er for å representere varemerket i henhold til retningslinjene for innhold.