Vilkår og betingelser

Vi i ChatGpt Norsk ønsker å gi deg et strukturert sett med vilkår og betingelser. Vi oppfatter det slik at du aksepterer disse vilkårene og betingelsene fullt ut hvis du får tilgang til nettstedet vårt. Du bør slutte å bruke nettstedet vårt hvis du ikke finner deg i harmoni med våre regler, fullt ut. Følgende er et sett med vilkår som ofte brukes i regelverket:

 • “Din”, “Bruker” eller “Du” indikerer den personen som bruker ChatGpt Norsk som informasjonskilde og godtar vilkårene.
 • “Vi, oss, selskapet, oss selv og vår” har til hensikt å representere ChatGpt Norsk.
 • “Oss, part eller parter” representerer enten begge, oss selv eller brukeren.
 • Bruken av ordet “Innhold” indikerer informasjonen som finnes på nettstedet i enhver form, enten tekstlig eller grafisk.

Informasjonskapsler

ChatGpt Norsk benytter seg av informasjonskapsler. Vi går ut fra at du aksepterer vår bruk av informasjonskapsler innenfor de rimelige grensene i vår personvernerklæring.

Lisensiering

Alle former for innhold på https://chatgptnorsk.com/ tilhører eierne av dette nettstedet eller partene som har lisensene til dette nettstedet. Opphavsrettighetene er forbeholdt eierne av ideene. Alle rettigheter knyttet til disse immaterielle rettighetene er forbeholdt partene som har eller deler eierskapet. Det er tillatt for deg å dra personlig nytte av innholdet som er publisert på ChatGpt Norsk ved å skrive ut sider eller bare se på nettstedet i henhold til følgende regler. Du er begrenset til:

 • Mangler tilstrekkelig kildehenvisning før du publiserer innhold fra dette nettstedet andre steder.
 • Utnytte innholdet som er publisert på dette nettstedet ved å tilby underlisensiering, salg eller utleie.
 • kopiere, gjenbruke eller videreutvikle innholdet på dette nettstedet.

Forbrukerinnhold

Du gir oss herved en ikke-eksklusiv, global, evigvarende og underlisensierbar lisens til å bruke, utvikle, modifisere, utgi, tolke og spre ethvert verk du gir til ChatGpt Norsk. Alt fra skrevne ord til levende bilder, lydopptak og brukerkommentarer er tillatt.

Tilbakekoblinger til innholdet vårt

Nedenfor er de selskapene som mest sannsynlig kan lenkes til innholdet vårt uten at det kreves noen form for skriftlig tillatelse:

 • Nettstedet kan kobles til en nettkatalog på samme måte som de andre selskapene på listen.
 • Ulike offentlige etater.
 • Organisasjoner som produserer nyheter.
 • Alle typer søkemotorer.

Rettigheter forbeholdt

ChatGpt Norsk har rett til umiddelbart å kreve at du fjerner noen eller alle hyperkoblinger som er rettet mot nettstedet vårt uten forutgående varsel. Dette kan skje når som helst. Du samtykker herved til å anerkjenne og akseptere en slik forespørsel, og den aktuelle lenken vil bli fjernet.

Ansvar for innhold

Vårt nettsted er ikke ansvarlig for informasjon som publiseres på ditt nettsted. Du erkjenner at det er du som skal forsvare oss ved eventuelle krav basert på eller mot innholdet på nettstedet ditt.

Ansvarsfraskrivelse

Nettstedet vårt lenker til andre nettsteder. Eksterne lenker er valgt på grunn av deres troverdighet. Hvis disse nettsidene endrer eller forringer materialet, er vi ikke ansvarlige. Innholdet på lenkede nettsteder tilhører ikke oss. Produktets eier eier logoer, vannmerker og varemerker. De har ingen kobling til dette nettstedet. Innholdspolicyen bruker opphavsrettslig beskyttede data eller bilder for å representere varemerket.

Endrede termer

Vilkårene og betingelsene for dette nettstedet vil bli revidert etter hvert som tiden går. De endrede bestemmelsene vil gjelde for bruk av dette nettstedet fra og med tidspunktet for publisering på nettstedet.

Fullstendig avtale

Vår personvernerklæring sammen med hele dette settet med vilkår og betingelser utgjør den fullstendige avtalen mellom oss og deg med hensyn til din bruk av nettstedet vårt.

Du anses å anerkjenne vilkårene og betingelsene ved å bruke nettstedet vårt. Slutt å bruke nettstedet vårt hvis du ikke synes at våre vilkår og betingelser er rimelige nok til at du kan godta dem.

Kontakt

Du kan kontakte oss hvis du har spørsmål angående vilkårene og betingelsene ovenfor.

Sist oppdaterte dato for disse vilkårene er 01/11/2023.