En komplett guide til bruk av ChatGPT-API-et

Det første av de beste rammeverkene for samtale heter ChatGPT, og vet du hva?Ved å fungere som et bindeledd mellom ChatGPT og applikasjonen du utvikler, gjør API denne magien mulig. Vi følger deg gjennom hvert trinn i denne håndboken for å hjelpe deg med å nå målet ditt.

  • Kravene
  • Det er en del ting du trenger før du begynner.
  • Behov for både programvare og maskinvare.

En vanlig PC bør fungere, men pass på at internettforbindelsen din er stabil. I tillegg må du sette deg inn i grunnleggende programvare som Python og tilhørende biblioteker. kan du også generere datasett ved hjelp av egendefinerte Chatgpt-meldinger.

Krav til kunnskapsbase

ChatGPT API
baten bazarki

Har du noen Python-kunnskaper? Perfekt! Vi bruker det som hovedspråk. Slapp av hvis du ikke har det. Alt du trenger er en grunnleggende forståelse av programmering, resten kan du lære deg etter hvert.

  • Konfigurere ChatGPT API-et
  • Opprette en API-nøkkelkonto

Først må du registrere deg hos OpenAI. Når du er ferdig, får du en API-nøkkel, som du kan betrakte som en tilgangskode til ChatGPTs prakt. Husk imidlertid at med enorm autoritet følger stort ansvar; det er begrensninger og utgifter forbundet. Så husk å følge med på dem!

Miljøkonfigurasjon

Ok, la oss gjøre oss klare til å sette opp. Sett opp ditt eget oppsett for utvikling lokalt og hent de. Hvis du noen gang har vært utsatt for Chatgpt-problemkode 1020, her er løsningen.

laste ned de nødvendige Python-bibliotekene. Jeg lover deg at denne første konfigurasjonen har stor betydning.

  • Slik foretar du det første API-anropet
  • Kunnskap om endepunktet

Tenk deg at endepunktet er hjemmet til ChatGPT. For å kommunisere med det vil du hovedsakelig bruke POST-teknikken. Det er flere kriterier involvert, men la oss begynne med de viktigste.

Utvikling av forespørselen

Eventyret begynner her! Lag et skript, send det til ChatGPT, og vent på det smarte svaret. Bruk litt tid på å forstå formatet på svaret du får også.

Håndtering av feil

Selv om datamaskiner er utsatt for feil. Noen ganger kan API-forespørsler føre til problemer. Ingen grunn til bekymring! Vi tar deg gjennom typiske problemer og viser deg hvordan du løser dem.

Moderne bruk og ideelle teknikker

  • Bedre ytelse for forespørsler

Vil du øke hastigheten på forespørslene du sender? Her er noen råd. I tillegg bør du utvikle effektive styringsferdigheter hvis du vil sende flere forespørsler samtidig.

Opprette tilpassede interaksjoner

Selv om ChatGPT er intelligent, kan du øke intelligensen! Du kan endre hvordan ChatGPT oppfører seg ved å endre modellinnstillingene og bruke kommandoer på systemnivå. Bare prøv deg frem!

Sikkerhet

Beskytt API-kontoen din; den er verdifull. I tillegg må du sørge for at du håndterer brukerdata på riktig måte.

ChatGPT-integrering i applikasjoner

Integrering på Internett

Vil du ha ChatGPT på nettstedet ditt? Du kan kommunisere med folk som besøker nettstedet ditt i sanntid ved hjelp av JavaScript.

Sammenslåing av mobilapper

Det er fullt mulig for de fleste av dere som ser ChatGPT som en mobilapplikasjon. Lær SDK-ene mot systemet du sikter mot for å gi et uanstrengt brukergrensesnitt.

Robotisering og automatisering

Robotene dine på tjenester som Slack og Discord kan drives av ChatGPT. I tillegg kan du programmere skript for å håndtere tilbakevendende oppgaver og overlate ansvaret til ChatGPT.

Administrasjon og overvåking

  • Overvåking av API-bruk
  • Overvåk API-forbruket ditt. OpenAI tilbyr kule dashbord og verktøy for dette. Og overvåk selvfølgelig utgiftene dine!

Oppdateringer og versjonskontroll

Hold deg oppdatert med de nyeste API-oppdateringene. Skifter du mellom flere versjoner? Teamet vårt hjelper deg.

Utvikle applikasjoner ved hjelp av ChatGPT-API-et

Hvis du vil begynne å utvikle apper som bruker ChatGPT API, kan du gjøre det direkte ved hjelp av Sdk for API-et eller ved hjelp av openAI Python/Node.js-pakken. Du kan lage apper ved å bruke de fellesskapsvedlikeholdte modulene som OpenAI foreslår, i tillegg til den autoriserte openai-pakken.

Det anbefales å bruke et API-endepunkt i stedet for å sjekke ut den offisielle openai Python/Node.js-modulen siden OpenAI ikke kan verifisere påliteligheten knyttet til disse modulene.

Lag banebrytende apper ved hjelp av ChatGPT-API-et

Du behersker ChatGPT API-konfigurasjonen. ChatGPT API gjør det mulig for deg og andre programmerere å lage banebrytende løsninger som utnytter styrken i kunstig intelligens.
Du kan bruke dette instrumentet til å lage programmer som skriver historier, oversetter koder, sender e-post, lager markedsføringstekster, analyserer tekster og mye mer. Det er bare kreativiteten som setter grenser for utviklingen av apper som benytter seg av den nyeste innovasjonen.

Du kan lage fascinerende apper ved hjelp av andre OpenAI-modeller enn ChatGPT API.

Oppsummering

ChatGPT er svært lovende. Denne veiledningen bør inspirere deg til å komme i gang, undersøke og komme opp med noen geniale applikasjoner. Undersøk guidene og dataene fra OpenAI. De offentlige forumene er også en gullgruve av kunnskap og hjelp. Koding er gøy!

Hva brukes chatgpt-API-et til?

Du må først motta OpenAI API-legitimasjon før du kan begynne å bruke ChatGPT API. Gå til selskapets OpenAI-portal og registrer deg eller logg inn. Når du har logget inn, velger du alternativet “Min konto” øverst til høyre. Du vil bli sendt til den tilsvarende API-nøkkelsiden etter at du har valgt Vis API-nøkler fra utvalget.

Hva skiller GPT fra chatgpt-modellene?

API: Uorganisert tekst brukes ofte av GPT-algoritmer og leveres til rammeverket som en serie “tokens”. ChatGPT-modeller tar i stedet inn en rekke meldinger sammen med tilhørende informasjon.

Hvordan kan utviklere kombinere Whisper- og Chatgpt-modellene?

Ved hjelp av API-et vårt kan programmerere nå inkludere ChatGPT sammen med Whisper-modeller i applikasjonene og varene sine. Med tillegget av ChatGPT- og Whisper-modellering til API-et har programmerere nå muligheten til å bruke banebrytende lingvistiske (det er mer enn bare chat!) og tale-til-tekst-funksjoner.