Fordeler for brukere av ChatGPT Plus

Brukere som abonnerer på ChatGPT Plus får en rekke fordeler og tilleggsfunksjoner som forbedrer ChatGPT-opplevelsen. ChatGPT Plus, som ble opprettet for å tilfredsstille kravene til ivrige brukere, gir spesielle fordeler som forbedrer funksjonaliteten og brukervennligheten for AI-chatboten. I denne artikkelen ser vi nærmere på ChatGPT Plus’ fordeler og hvordan den forbedrer samspillet med brukerne.

Verken iOS-appen eller ChatGPT-nettsiden gir tilgang til ChatGPT Plus. Er den gjentatte medlemsavgiften verdt det? Det er noe som er opp til deg å avgjøre. Det er imidlertid seks gode grunner til å bruke pengene på denne ekstra kompetente og sofistikerte versjonen. kan du også generere datasett ved hjelp av egendefinerte Chatgpt-meldinger.

Mer tilgjengelighet

I sjeldne tilfeller blir ChatGPT-nettverket overbelastet med spørsmål fra flere brukere. Hvis du bruker ChatGPTs gratistjeneste, kan du komme over en melding som varsler brukeren om at nettstedet for øyeblikket håndterer for mange forespørsler, noe som forhindrer deg i å engasjere deg i det eller reduserer responstiden. ChatGPT Plus optimaliserer likevel henvendelsene dine, spesielt i travle perioder, slik at du neppe vil støte på de samme problemene eller nedturene som du kunne gjort uten prøveversjonen.

Mer pålitelighet

ChatGPT Plus bruker GPT-4 og har bedre opplæring og ekspertise enn basisversjonen, som bruker GPT-3.5, så den produserer ikke mange faktafeil eller vrangforestillinger. Dette betyr naturligvis ikke at det er feilfritt. Alle opplysninger du får vite i løpet av en samtale, bør likevel verifiseres to ganger. Den informasjonen du får, er imidlertid mindre utsatt for unøyaktigheter. ChatGPTs flerspråklige funksjoner har gjort den utrolig og berømt over hele verden.

Innhenting av GPT-4

Du kan bruke GPT-4s styrke hvis du har et Plus-medlemskap. GPT-4 er generelt mer intelligent enn GPT-3 og kan håndtere lengre forespørsler og dialoger. I tillegg er den i stand til å besvare vanskeligere forespørsler og behov og utvikler seg raskere.

Innhenting av nye funksjoner

ChatGPT får av og til et løft av OpenAI i form av nye funksjoner som skal forbedre AI-en. ChatGPT Plus-medlemmer får imidlertid vanligvis førsteretten til alle nye eller oppgraderte produkter. Brukere av Plus-abonnementet har for øyeblikket tilgang til GPT-3.5 til GPT-4, mens de som bruker gratisversjonen av ChatGPT, kun kan bruke GPT-3.5. I tillegg får abonnenter tilgang til plugins laget av tredjeparter.

Øke ChatGPT ved hjelp av plugins

ChatGPT Plus
techviral

Som standard kan du ikke bruke dataene du får fra ChatGPT til å koble til eksterne tjenester. Du kan for eksempel be ChatGPT om å foreslå et spisested eller hotell, lage en tekst eller annet materiale, eller finne en adresse til nettsiden din.

I tillegg kan du be ChatGPT om å gi deg en liste over nettsteder der du kan spille spill, shoppe, finne den siste værmeldingen og søke jobb. Du kan imidlertid ikke bestille bord eller overnatting, flytte en artikkel til WordPress-nettsiden eller søke etter gratis domener å registrere. Det er heller ikke mulig å søke direkte etter jobber, handle, oppdatere været eller spille spill.

Med en utvidelse kan du imidlertid utføre alle disse handlingene og mer til.

Med en utvidelse kan du utvide ChatGPTs funksjonalitet og koble den til andre apper og tjenester. Du kan søke etter jobber, spille spill, administrere kosthold, lære nye språk og bestille bord på restauranter.

bestille mat på nettet og planlegge reiser ved hjelp av ChatGPT-utvidelser. Nesten 600 forskjellige plugins er for tiden tilgjengelige i OpenAIs Plugin-butikk, hvorav de fleste er fra kjente plattformer, inkludert WordPress, Expedia, reise Instacart som Kayak, DoorDash, blant og Instacart.

Bare nettstedet tilbyr plugins; applikasjonen for mobile enheter gjør det ikke. Sørg for at GPT-4-versjonen vises uthevet og velg Plugins fra menyen for å se og bruke utvidelser på nettstedet. Klikk på Programvarebutikk etter at du har valgt alternativet Ingen utvidelser aktivert.

Pris for ChatGPT Plus

Den månedlige kostnaden for ChatGPT Plus-medlemskapet er $ 20. Opprinnelig bare tilgjengelig for amerikanske forbrukere, har OpenAI begynt å gjøre tjenestene sine tilgjengelige i andre land. Du kan imidlertid ikke enkelt komme deg rundt dette uten VPN, siden det for øyeblikket ikke støttes. For bekreftelse kreves det en telefonkontakt fra deg.

Ventelisten for ChatGPT +

Potensielle forbrukere kan finne seg selv på ventelisten før de er i stand til å bli med når ChatGPT Plus popularitet utvikler seg. Dette er fordi premiumfunksjonene som er inkludert i Plus-utgaven krever mer prosessorkraft enn det som ofte er tilgjengelig.

Med de to forskjellige kontoene, den ene som vi oppgraderte hele veien, og den andre frem til tidspunktet for en avgift, opplevde vi ingen kø.

I begynnelsen av 2023 ser det imidlertid ut til at den eneste begrensningen har vært en begrensning på 25 meldinger hver tredje time på GPT-4-kapasiteten, noe som kan endres. Det er svært sannsynlig at en kø igjen kan bli tatt i bruk, avhengig av behovet.

Tilbyr ChatGPT Plus verdi?

Nytten av ChatGPT Plus avhenger først og fremst av hvordan du bruker chatbots. Den konstante tilgjengeligheten og tidlige tilgangen som Plus-medlemskapet gir, kan være nyttig for de som er avhengige av ChatGPT for aktiviteter som å utvikle kode eller generere konsepter.

I et nøtteskall er ChatGPT absolutt verdt det hvis du bruker det til å hjelpe deg med din betalte virksomhet, eller hvis det gir deg noe mer enn $ 20. Med sine mange utvidelser er GPT-4 utvilsomt flere tiår foran GPT 3.5 (som gratis brukere får).

De revolusjonerende funksjonene i ChatGPT Plus var derimot mer av en “betaversjon” enn i ChatGPTs gratisversjon. Noen forbrukere vil kanskje vente med å betale for produktet til en senere, mer pålitelig versjon kommer ut, fordi det fortsatt ikke er helt pålitelig.

Etikkrelaterte spørsmål

Selv om ChatGPT Plus har forbedrede funksjoner, er det viktig å ha moralske hensyn i bakhodet. OpenAI legger stor vekt på etisk AI-bruk og oppfordrer brukerne til å gjøre det samme. Det er forbudt å bruke ChatGPT til ondsinnede eller skadelige formål, og det er viktig å være oppmerksom på eventuelle fordommer eller unøyaktige data i AI-genererte svar.

Konklusjon

ChatGPT Plus gir kundene en rekke fordeler og økt kapasitet, noe som forbedrer ChatGPT-opplevelsen. De som abonnerer på ChatGPT Plus, får en rekke fordeler, blant annet universell tilgang, raskere svar, førsterett til de nyeste funksjonene og økt språkdekning. Disse fordelene gjør kommunikasjonen via driven by AI-bot enklere og mer fleksibel. Brukere kan fullt ut benytte seg av diskusjoner som er AI-aktiverte ved hjelp av ChatGPT+.